The end of an era

Är det inte förvånansvärt att man med bara några få ord och en minut, kan krossa något som pågått i 7 år! Yes, Kattastrofen blev singel i helgen! Det är ledsamt efter 7 år, men jag är lättad. Det var svårt men det var svårare att vara kvar i något som inte fungerade. Ska man se på det teoretiskt sätt så har det ju varit slut ett ganska bra tag. Så är det med kärleken. Den är flyktig, svår att förstå och ännu svårare att få att fungera trots att det är en av människornas primitivaste beteende. Varför räknas inte kärleken som en av människans största gåtor?

Flytten till Göteborg närmar sig också med stormsteg. Likaså resan till Frankrike. Det jag har svårast att greppa med hela situationen är nog snarare att man gått från Lilla Katta i Jönköping, som stadgade sig och flyttade till Örnsköldsvik, för att senare bli Plugg-Katta som flyttar till Storstan och faktiskt... gör något åt sin situation! Alla har inte möjligheten att göra detta så man ska vara tacksam för det! Men det var oundvikligt. Allt detta borde egentligen ha hänt mycket tidigare!

Och på tal om något oundvikligt så bär det snart av mot jobbet. Inte många veckor kvar där heller. Är det något som kommer vara sig likt? :)

Kramar/ KattaStrofen


RSS 2.0