Tillbaka i Örnsköldsvik!

Ja då är man tillbaka i Örnsköldsvik efter påsken. På både gott och ont. Det är skönt att vara hemma och träffa min älskling igen men det fanns så mycket jag inte hann med hemma i Småland. Många jag inte hann träffa och mycket jag inte hann göra.

Det jag hann med var iallafall att träffa föräldrarna och såklart Natalie. Hann även åka ut till Pernilla och träffa fullblodet Romeo, Haflingern Sherman och ponnyerna Kola och Simba. Man saknar verkligen hästlivet men det blir tyvärr ingen häst än på ett tag. Behöver en ny bil nu framförallt! På vägen ner till Småland kände jag hur motorn blev tröttare och tröttare och det knackar oroväckande i bilen när jag svänger. Så lilla Gamen får nog snart bytas ut mot något nyare och bättre. Förhoppningsvis bränslesnålare också.

Lördagen blev lugn med middag hos föräldrarna. Jag hann med att äta alldeles för många ägg och en fruktansvärt god lammstek med ugnsristade potatisklyftor och massor av vitlök. Mums!  På kvällen umgicks jag med Natalie och Patrik och vi tittade på Fight Club. Brad Pitt är mumma i den filmen. Jared Leto är ju inte fel heller, men i den här filmen är det Brad som gäller. Hade det inte varit för att han ser ut som att han låtit håret ligga i ett dygn i ren superväteoxid och dessutom blir totalt nerslagen så hade Jared varit nummer 1. Men tyvärr tjejer. Han är Jennys även om jag får låna honom ibland! *skojar*

På söndagkvällen festade jag med gänget. Men snacka om att man blev lite chockad. Gänget som för några år sedan bestod av runt 25 personer var nu nere i 10 då många har flytt Jönköping efter skolan. Vi pratade gamla minnen och blev allmänt nostalgiska.
Tyvärr blev helgen kortare än jag tänkt. Jag blev inringd till att jobba extra imorgon tisdag och har inte råd att tacka nej så istället för att åka upp på tisdag så fick jag åka redan idag. Men, mina vänner som jag skulle ha träffat, ni är ändå i mitt hjärta och jag saknar er något fruktansvärt! Nästa gång kommer ni att vara min första prioritet! 

Ja, imorgon får man alltså se fram emot en dag med jobb. Det ska väl gå bra tror jag. Är lite småseg och allmänt slut efter helgen så nu blir det att varva ner lite med sambon, en kopp te och någon rolig film.

Hoppas eran påsk varit lika bra som min!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0