Paris Je t'aime!

Nu är jag i Paris! Har träffat mammas kusin Camille och mina kusiner Henri och Elise och sitter nu på Milk Pantheon, ett cybercafé bara ett kvarter från Jardin de Luxembourg. Franskan går knaggligt än så länge men jag tror vi förstår varandra rätt så bra. Och ett stort megatack till Tomas och Fredrika, två svenska turister som kunde visa mig hur jag sätter in svenska bokstäver genom att skriva i Word först. :D Guld värt!

Börjar bli ganska mätt nu. Camille har tryckt i mig en stor baguette med någon väldigt god ost på, en bakelse med väldigt mycket grädde och minst 7 koppar kaffe under hela dagen, än så länge, men det klagar jag inte på. :) En av de absolut bästa sakerna med Paris. De har underbart kaffe precis överallt!

I love Paris

Imorgon blir det nog en heldag på Louvren för en gångs skull. Ser verkligen fram emot deras grekiska och romerska och även de egyptiska avdelningarna. Inte för att Mona Lisa inte är intressant. Ska försöka hinna med marknaden Marché d'Aligre också. Tror jag ska utmana Henri och Elise att klättra de 500 trapporna i Arc de Triomphe, men har en känsla av att jag själv kommer komma ungefär en tjugondel av vägen och sen ger jag upp. :D Iallafall om jag ska vara så mätt som jag är nu.

Jag har redan fotograferat en hel del ska ni veta och kommer nog lägga upp en del av bilderna här på bloggen sen när jag kommer hem och har lite mer ledig tid.

Je 'taime mon amies!


Kommentarer
Postat av: Vicky

Åh vad härligt det verkar! Jag och mamma kommer ner den 16:e augusti istället! ^^ Hoppas du är kvar i Toloun då! Kramar/ Vicky

2010-08-09 @ 17:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0