The Losers vs Kill Bill

Jag är väl inte den enda i världen som upptäckt den coola och otroligt snygga Zoe Saldana efter succén med Avatar. Jag tycker hon verkar vara helskön som människa och har dessutom en otroligt bra smak vad gäller kläder. Nu borde hon väl dessutom kunna välja och vraka bland en massa manus och filmer. Därför blir jag lite skeptisk till hennes nya film som har premiär i slutet av april. The Losers.

Filmen handlar om ett gäng CIA-agenter som har blivit förrådda och lämats för att dö. Truppen skickas till den bolivianska djungeln där de ska leta upp mannen som stod bakom denna kupp, en mäktig fiende som helt enkelt kallas Max. Max är dessutom på väg att organisera ett globalt krig. På vägen stöter de på Zoe Saldana's rollfigur Aisha som har sina egna  hämndplaner på Max.

Zoe Saldana as Aisha.Okey, är det bara jag eller har den är filmen alldeles för mycket likhet med Kill Bill? De enda skillnaderna är väl egentligen att "The Bride" är utbytt mot Aisha och istället för att arbeta ensam så får hon hjälp. Och Bill har bytts mot Max. Nu är det ju även så att filmen är baserad på en serietidning så att kalla filmen en Rip-off är ju faktiskt uteslutet. Jag loggade in på Imdb för att ta del av andras åsikter om denna film och tydligen är det ingen annan än jag som såg sambandet och Kill Bill-filmerna finns inte heller med bland de liknande filmerna som Imdb rekommenderar. Är jag verkligen helt ute och cyklar för jag kan väl inte ha varit först med denna tanke?

Bara promotionbilderna (se bilden på Zoe) som släppts i samband med filmen ger mig Kill Bill-vibbar. Nu ska jag ju såklart även se filmen innan jag verkligen kan fastställa min åsikt helt totalt men jag kommer nog inte ha jättehöga förhoppningar på den. Och då kan man väl bara bli positivt överraskad förhoppningsvis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0