Don't blame me just because I'm swedish

Fick veta att jag har en sista muntlig redovisning kvar i mytologin... som ska vara klar imorgon och som jag inte hade en aning om! Min föreläsare var snäll dock, hon gav mig ämnet nordisk mytologi, det borde jag ju ha lätt för när jag är från Sverige. Jag hade inte hjärta att tala om för henne att i sverige är det i närmaste tabu att veta något om nordisk mytolgi utöver asa-gudarna för så fort man har lite intresse blir man nästan rasistförklarad. Allt som är svenskt är dåligt!


Men jaja, jag får sitta heeeeela kvällen och läsa på nu om asar och drakar och alver för uppdraget ska handla om hur den nordiska mytologin influerat andra aspekter i dagens samhälle, som t ex inom politiken, i nöjesvärlden och även i det vardagliga livet. Jag får inte BARA utgå från Sagan om ringen... (pekar på dig Jenny innan du ger förslaget). Hur ska detta gå?


Detta är ett av de många tillfällen då det är fullt tillåtet att bygga sig ett litet fort i sovrummet med böcker överallt, datorn i knät och minst 2 kannor kaffe på sängbordet så att man inte kan få för sig att stirra på teven.


Och jag som ville åka och rida Lazarus lite....


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hemskt vad överaktiv du var på bloggen helt plötsligt. :DMen det här klarar du galant! Jag tänkte inte föreslå Sagan om ringen... enbart...Pözz!

2012-05-14 @ 22:47:54
URL: http://paraworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0